Спілкуємося з учнями Ліцею №2 Івано-Франківської міської ради

Факультет історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника продовжує зустрічі з майбутніми абітурієнтами.

    13 березня фахівець І категорії Інституту історії, етнології і археології Карпат Роман Кобильник спільно з колегами-викладачами Факультету історії, політології і міжнародних відносин Олегом Єгрешієм, Миколою Геником та Лесею Серман відвідали Ліцей №2 Івано-Франківської міської ради і провели змістовну зустріч з учнями 11 класу. Ліцеїстам презентували Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, освітні програми факультету історії, політології і міжнародних відносин. Здобувачі середньої освіти отримали цінну інформацію про вступну кампанію 2024 та грунтовні відповіді про перспективи працевлаштування після завершення навчання на наших спеціальностях.

    Зокрема, Роман Кобильник сфокусував увагу на освітній програмі спеціальності 032 “Історія та археологія” ОР «Бакалавр». Потенційні абітурієнти отримали корисну інформацію стосовно особливостей навчання та можливостей подальшого працевлаштування студентів та випускників спеціальності, які реалізуються колективами кафедр Факультету. Викладач наголосив, що базою для вступу на спеціальності Факультету історії, політології і міжнародних відносин є повна середня освіта.

    Висловлюємо вдячність за організацію зустрічі директору ліцею Засідку Володимиру Володимировичу та вчителям ліцею.