Вручення студентам-випускникам спеціальності «Середня освіта (Історія)» дипломів магістра

23 січня 2024 р. вручені дипломи магістра цьогорічним 48 випускникам спеціальності 014 Середня освіта (Історія) ОР «Магістр» Факультету історії, політології і міжнародних відносин.

    Наші випускники – майбутні і теперішні педагоги, вчителі історії і суспільствознавчих предметів – є серед тих випускників Університету, які здобули не тільки перший важливий успіх в житті у здобутті вищої освіти, а й нові можливості та перспективи для самореалізації.

    Студенти «молодших» курсів спеціальності 014 Середня освіта (Історія) ОР «Бакалавр» і ОР «Магістр» та професорсько-викладацький склад кафедри історії України і методики викладання історії пишаються Вами! Бажаємо вам і надалі з легкістю підкорювати нові горизонти в улюбленій професії, здобуваючи любов аудиторії та визнання з боку школярів і вчителів закладів освіти! Нехай незламним буде прагнення до самовдосконалення, далекоглядними плани і незмінним бажання бути професійним вчителем! Залишайтеся успішними, радісними, оптимістичними, користуйтеся здобутими знаннями на своє благо і творіть добро для благополуччя власної родини, Прикарпаття і нашої країни!